Här hittar du våra erbjudanden om utbildningar, material för utlåning och paket att boka/beställa.

Dessa erbjudanden gäller endast förskolor, skolor och fritidshem inom Eskilstuna kommun.

Låna cyklar

Ska ni ordna en cykelaktivitet och behöver komplettera med fler cyklar? Vi har cyklar för utlåning.

Låna cykelbana

Cykelbanan består av rep, målade gummimattor (övergångsställen) och skyltar. Den byggs med cirkulationsplats, väjningsplikt m.m.

Bussåkarutbildning (åk 2)

Bussåkarutbildningen anordnas på uppdrag av Eskilstuna kommun och genomförs av samtliga elever i kommuner i årskurs 2.

Utbildningen syftar till säkert beteende i och omkring bussen. Eleverna lär sig hur de på ett säkert sätt väntar på, går på och reser med bussen. Det ingår även en utrymningsövning.

Parkeringskunskap för blivande yrkesförare

Parkeringsvakterna erbjuder en föreläsning om stannande- och parkeringsregler för blivande yrkesförare inom gymnasieskolornas transportutbildningar.

Föreläsningen är på runt två timmar och behandlar situationer som är yrkesförarens vardag och sker i dialog med eleverna.

Promilleglasögon

Specialdesignade glasögon som simulerar den visuella nedsättningen som orsakas av alkohol och andra droger. Används som komplement i utbildning. Kontakta oss för mer information.