Diskussionsforum

Nu finns det ett nystartat diskussionsforum för dig som arbetar inom skolan och vill diskutera och dela utbildningsmaterial inom hållbar utveckling och trafik. Du hittar trafiksmartskola på Facebook här. Gruppen är sluten. Genom att dela era tankar och idéer i gruppen hjälper ni oss att utveckla sidan och erbjuda er det material ni har behov av. Så varmt välkommen till vår grupp på Facebook.

Fokusgrupp

Nu finns möjlighet att anmäla dig till en nystartad fokusgrupp. Fokusgruppen ersätter det nätverk av trafiksamordnare som tidigare funnits med en representant per skola. Som medlem i fokusgruppen blir du inbjuden till en träff per termin för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och workshop. Du får också ett paket med informationsmaterial.

Fokusgruppens syfte är att vi tillsammans ska utveckla innehållet på trafiksmartskola.se så att det matchar era behov. Vilket utbildningsmaterial bör erbjudas på sidan? Vilket material behöver finnas för utlåning? Finns det ett behov av aktiviteter på skolorna t.ex. cykeldagar?

Nytt material

Nyligen tillagt under ”I Eskilstuna” är Föreläsningar och informationstillfällen.

Hoppas att du har nytta av sidan och hör gärna av dig till oss med förslag på hur vi kan göra den bättre.